Radioarkisto

Kuuntele IRR-TV:n Itäraportti Radio Deissä lauantaisin klo 13-13.30.

Uusinnat:
Sunnuntaina klo 15.00-15.30
Tiistaina klo 20.30-21.00
Torstaina klo 21.40-22.10

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 42


Itäraportin 40-vuotistyö juhlalähetyksessä IRR/TV:n perustajat Hannu Haukka ja Laura Haukka kertovat kuulijoille IRR/TV 40-vuotisen kristillisen mediatyön alkuhetkistä tähänpäivään.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 41


Markku Tenhunen ja Ari Talja keskustelevat Juri Skopylatovin kokemuksien pohjalta ateismin vaikutuksesta ihmisen elämään entisessä Neuvostoliitossa. Kuulemme kuinka Jumala puhuttelee myös korkeastikoulutettuja tutkijoita. Ari Talja kertoo kuinka yksilö uskova voi tukea panoksellaan Missio 2022 hankkeen edistymistä.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 40


Ohjelmassa kuulemme Kiovasta Andrei Motingan haastattelun tämän hetkisestä tilanteesta Ukrainassa, vieraina ovat Gennadiy Mokhnenkon ja pastorin Juri Babinetsin. Suomenkielisen äänen Gennadiy Mokhnenkon antaa Kauko Karvonen ja Juri Babinetsille Onni Haapala Jr.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 39


Ohjelmassa toiminnanjohtaja Hannu Haukka, Andreas Wirth ja Onni Haapala Jr. keskustelevat Pyhän hengen vaikutukesta ja voimasta elämässämme. Elinkautisvanki Vladimir Kiseljofin tarina on koskettava todistus Jumalan voimasta. (Uusinta viikolta 29)

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 38


Ohjelmassa keskustellaan IRR/TV:n AlfaTV hankkeesta. Hannu Haukka ja Andreas Wirth kertovat kuulioille AlfaTV hankkeen synnystä ja kanavan tavoitteista. Kuulemme kuinka AlfaTV vastaa itsenäisesti rahoituksestaan ja IRR/TV:n kohtaamasta vääristyneestä informaatiosta mediassa.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 37


Ohjelmassa kuulemme Onni Haapala Jr. raportin tulevan kotimaan missio 2022 valmisteluiden edistymistä. Kuulemme kuinka seurakunnat mukaan koko maan kattavaa mediamissioon mukaan. Puhutteleva Ljudmila Nezamundinovan missio todistus kertoo meille kuinka aineellinen hyvinvointi ei lopulta tuo tyydytystä ja kuinka Jumala antaa mielekkään elämän ja suuren takoituksen kaikelle.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 36


Ohjelmassa kuulemme ensin uutiset IRR-TV:n arabiosaston johtajan Hani Heneinin kertomana järkyttävästä Afganistainin tilanteesta. Kuulemme ohjelmassa koskettavan Nadeza Klimovan missiotodistuksen. Hannu Haukka, Andreas Wirth ja Onni Haapla Jr. keskustelevat elämän ainutlaatuisesta arvosta, kuinka suurimman synkkyyden keskellä Jumala voi muuttaa kaiken.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 35


Ohjelmassa toiminnanjohtaja Hannu Haukka kertoo Afganistanin tilantesta ja avaa kuinka IRR-TV:n on omalla panoksellaan vaikuttamassa median kautta. Kuulemme myös Radio Dein Mikael Juntusen haastattelun Hannu Haukan kokemuksista IRR/TV:n työstä uuden televisiokanavan AlfaTV:n rakentamisessa.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 34


Ohjelmassa Kuulemme missiotarinoita ihmisistä jotka ovat kokeneet Jumalan elämäänsä. Kuulemme balettittanssijan Gulnara Zakamenskajan henkilökohtaisen todistuksen Baskiriasta. Studiossa keskustellaan ja kuulemme aiheesta monipuolisen ja rikkaan keskustelun.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 33


Ohjelmassa käsitellään arkaa aihetta yksinäisyys. Kuulemme myös Jevgenij Shumkin katujen kasvatin karkean tarinan matkasta Jumalan tielle. Jeesus todella tekee vapaaksi ja eheyttää. Yksinäisyys voi murtua keskeltä rikollista elämää.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 32


itäraportti ohjelmassa Markku Tenhusen kanssa studiossa keskustelee IRR/TV:n toiminnanjohtaja Hannu Haukka ja Hani Henenin Arabiosaston toiminasta ja hankkeista tällä hetkellä. Hannu Haukka kertoo IRR/TV:n syyskauden avauksen yhteydessä kuvan toiminnastamme ja tavoitteistamme. Kuulemme uutisia Venäjän sisäisestä tilanteesta.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 31


Itäraportti ohjelmassa Markku Tenhusen kanssa studiossa toiminnanjohtaja Hannu Haukka, Onni Haapala Jr. ja Andreas Wirth keskustelevat kirjallisuustyöstä ja sen vaikutuksesta evankeliointityössä. Kohdemaana ohjelmassa on Kirkiisia josta kuulemme Kairbek Manybajevin missio tarinan.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 30


Itäraportti ohjelmassa Markku Tenhunen haastattelee IRR/TV:n juutalais- ja Venäjän osaston johtajia Pirjo ja Vladimir Karttusta. Kuulemme mm. puhelimitse Vladimir Karttusen puhelin haastattelun Pietarista.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 29


Ohjelmassa toiminnanjohtaja Hannu Haukka, Andreas Wirth ja Onni Haapala Jr. keskustelevat Pyhän hengen vaikutukesta ja voimasta elämässämme. Elinkautisvanki Vladimir Kiseljofin tarina on koskettava todistus Jumalan voimasta.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 28


Itäraportti ohjelman juotaa Markku Tenhunen, ohjelman aiheen on IRR/TV:lle antanut Esko Pirttilahti. Kuulemme Esko Pirttilahden puhelinhaastattelun ja rohkaisun rukoustyöhön mission puolesta. Studiossa aiheesta keskustelee Onni Haapala Jr. ja Petri Männistö

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 27


Ohjelmassa juontajana toimii Markku Tenhunen. Kuulemme koskettavan todistuksen Lydia Bondarenkolta. Studiossa Markku Tenhunen, Ari Talja ja Petri Männistö keskustelevat Lydian todistuksesta ja kuinka todistus kertoo meille Jumalasta.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 26


Itäraportti ohjelmassa Markku Tenhusen kanssa studiossa keskustelee Onni Haapala Jr. Missio 2022 hankkeesta ja hankkeen edistymisestä. Keskusteluun ottavat puhelinhaastattelun muodossa osaa Janne Lahti Hyväsanomary:stä ja Toni Linjama Evankeliointi elämän tapana yhdistyksestä. Ohjelmassa nousee selkeästi esiin mission hyödyt ja haasteet.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 25


Haapala Jr. ja Kenneth Grönroos keskustelevat aiheesta rakkaus, vahva Jevgnia Soldatovan missio todistus avaa laajan kuvan mm. Jumalan rakkaudesta.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 24


Ohjelmassa toiminnanjohtaja Hannu Haukka ja Markku Tenhunen keskustelevat Venäjän ihmisoikeuksien, seurakuntien tilasta. Kuulemme Juri Ananjevin haastattelun ja Aleksei Navalnyin vankilasta lähetämän postauksen.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 23


Ohjelmassa kuulemme studiossa Markku Tenhusen, Ari Taljan, Andreas Wirthin ja Onni Haapala Jr. keskustelevan aiheesta Jumalan paradoksit ja vastakohdat elämässämme. Kuulemme ohjelmassa myös Sergei ja Nadezhda Faktshenkon puhuttelevan misso tarinan Venäjältä.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 22


Ohjelmassa kuulemme tuoreet kokemukset 11 päivän sodasta ja hauraasta aselevosta Israelissa. Hannu Haukka haastattelee Meno Kalisheria, Peter Tshukahiraa ja David Zadokia tuoreista kokemuksista pommitusten keskeltä. Tilannetta israelissa käsitellään myös studiossa Markku Tenhusen, Hannu Haukan ja Ari Taljan kanssa.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 21


Ohjelmassa keskustellaan riippuvuuksista ja muutosesta jonka Jumala voi ihmiselle antaa. Riippuvuuksia käsitellään laajasti eri tasoilla, esille nousevat mm. alkoholi, lääke, huume ja peli riippuvuudet. Aidolla tavalla studiossa käsitellään kuinka tuleva mahdollisuus muutokseen kappanja voi vaikuttaa Suomessa.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 20


Ohjelmassa keskustellaan aiheesta tarvitsevatko vahvatkin Jumalaa. Kuulemme Novosibirskiläisen menestyneen jääkiekkoilijan Alexei Logutenkon todistuksen. Kiinnostavasta aiheesta ohjelmassa keskustelevat Ari Talja, Onni Haapala Jr. ja Andreas Wirth.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 19


Ohjelmassa keskustellaan seurakunnasta uuden testamentin aikana, tänä päiviänä ja laajemmin. Kuinka seurakunnan perheyhteys on tärkeä meille tänäkin päivänä. Kiinnostavasta aiheesta ohjelmassa keskustelee Ari Talja, Onni Haapala Jr. ja Andreas Wirth.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 18


Ohjelmassa käsitellään äitiyden ainutlaatuisuutta. Kuulemme juutalaisen Abigail, egyptiläisen Rene Kamalin, venäläisen Jelena Boronovvan ja suomalaisten Maarit Blomin, Salme Kaikusalon ja Lea Virtasen haastattelut. Hannu Haukka ja Andreas Wirth keskustelevat raamatun sanan kautta äityden merkityksestä ja avaavat omia arvokkaita muistojaan äidin merkityksestä.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 17


Jumalan mahdollisuudet ja Jumalan tie ovat korkeammat kuin ihmisen tie. Kuulemme menestyneen venäläisen taistelulentäjän Sergei Fedótovin henkilökohtaisen muutostarinan. Kuulemme evankeliumin välittämisestä mediamission kautta ja vaikutuksesta tämän ajan maailmassa.

ITÄRAPORTTI 2021 jakso 16


Ohjelmassa Hannu Haukka kertoo IRR/TV:n pitkäjänteisestä Venäjän työstä. Aiheina Ukrainan vakava tilanne, oppositiojohtajan Aleksei Navalnyn ja kristillisen kirjatyömme vaikutus. Kuulemme pastoreiden terveiset ympäri Venäjää kirjallisuus työmme tukijoille.